fbpx Gå till innehåll

Selva Marine syns på många platser i Sommarsverige!

Aktiviteterna där Selvaflaggan vajar duggar tätt i Sommarsverige. Även under våren och försommaren säsongen har våra återförsäljare har haft många aktiviteter.  Trion Vänersborgs Gästhamn och Marina, Kinnekulle Marin och Full Navy var med vid en trollingtävling i Hällekis under temat Selva Fisherman Tour. Det kommer flera sådana event.  Vänersborgs Gästhamn och Marina var även med på Lysekil Båt & Hav. LA Marin visade upp Selva på Västerås Skärgårdsdagar.

Det finns ännu fler exempel på aktiviteter som har varit. Nu vill vi även passa på att presentera ett par event som kommer att äga rum under kommande  helg, där Selva Marine finns på plats.

Strömmingsfestival i Hargshamn 4 - 5 juni

Välkommen till Hargshamns strömmingsfestival. Festivalen startar på lördagen. Under lördagen bjuds det på strömmingsfiske, båtluckeloppis, sjöräddningen kommer på besök, husvagnsloppis, fiskdamm, ponnyridning, tipspromenad och mycket mer.

Selva Marine representeras av AS Marin

Vatten- och Visfestivalen Aqua Blå 3 - 6 juni

aqua blå sq2016-års Aqua Blå-festival går av stapeln 3-6 juni vid Vänern i Vänersborg. Helgen präglas av massor med aktiviteter för hela familjen. Föreningsaktiviteter, prova-på, shopping, tivoli, tävlingar, uppvisningar och mycket annat.

Selva Marine representeras av Vänersborgs Gästhamn och Marina och Kinnekulle Marin

Du hittar evenemang där vi finns med i vår kalender och på Facebook.

Väl mött under Selvaflaggan i Sommarsverige!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram