fbpx Gå till innehåll

Vi är nu distributör för Karnic Powerboats!

karnic

Genom ett samarbete mellan Selva S.p.A och Karnic Powerboats Ltd så kommer Karnics båtar att distribueras i Sverige, Italien och Frankrike under namnet Karnic by Selva. Vi är glada att kunna representera företaget och ser fram emot att visa upp produkterna i Sverige.

Karnic står för design och kvalitet in i minsta detalj

Konstruktion och design går hand i hand på båtarna från Karnic. Utseende och funktion, tillsammans med ett noggrant materialval, utmärker dessa båtar som sticker ut från mängden. De flesta modellerna är moduluppbyggda för att varje kund skall kunna tillgodose sina behov på bästa sätt. Båtarna kommer i storlekar från 4,9 meter och upp till 10,3 meter.

Ett antal modeller kommer att kunna beskådas på Båtmässan i Göteborg och på Allt för sjön i Stockholm, samt även på de flytande båtmässorna i Stockholm och Marstrand senare i år.

Lite om Karnic

Företaget har sitt säte och sin produktion i Limassol på Cypern. Företaget grundades 1993 och kom med sin första modell 1994, en liten motorbåt för den lokala marknaden. Sedan 1998 har man exporterat sina produkter och är idag representerade i ett tjugotal länder. 2004 lade man grunden till dagens moderna produktionssystem genom att investera i sitt första CAD-CAM system. Genom åren har Karnic utmärkt sig genom att hela tiden satsa på att både utveckla sitt produktprogram och företaget. Sedan 2012 har man även export till länder utanför Europa, faktiskt ända bort till Australien. Sedan 2014 har man helt datorkontrollerad produktion som borgar för en jämn och hög kvalitet. 2016 var
ytterligare en milstolpe då man introducerade SL-serien, en serie moduluppbyggda båtar som kunderna själva får designa utformningen av.

Läs gärna mer om båtarna, produktionen och företaget på hemsidan

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram