fbpx Gå till innehåll

Båtmässan första helgen – En liten sammanfattning

Senaste veckorna har vi haft fullt upp med att färdigställa katalogmaterial, förbereda monter och planera en träff med våra återförsäljare. Allt detta skulle hinnas med innan Båtmässan öppnade med branschdag i fredags. På återförsäljarträffen fanns representanter med från Selva i Italien och Karnic Powerboats på Cypern. Våra återförsäljare fick bland annat information om årets nyheter där de största är båtarna från Karnic och den unika lösningen med integrerat startbatteri på motorer med 6, 8 och 9,9 hästkrafter.

Till vår stora glädje så har intresset för våra nyheter varit mycket stort under den första helgen!

Vår första Flagship Store

Båtakuten är beläget på Ringön i Göteborg och deras anläggning ligger alldeles i kanten av Göta Älv. De är ett av regionens allra bästa företag med ett utomordentligt renommé. I detta ingår fullservice för både motor- och segelbåtar, reparationer och renoveringar, vinterförvaring, ambulerande jourservice för kunder, upptagning och sjösättning – allt som bidrar till ett bekymmersfritt båtägande.

Genom samarbetet med Båtakuten med deras renommé och kundfokus kan vi erbjuda ett intressant nav för Selvaprodukter för våra slutkunder i västra Sverige. Vi ser detta som en fantastisk början på ett djupare samarbete, säger Kjell Hansson, ansvarig för Norden på SELVA Marine.

Integrerat Startbatteri

”Våra motorer i familjerna Black Bass och Piranha (6-9,9 hk) kan levereras med den unika startmekanismen ISB (Integrerat Start Batteri). Under motorkåpan döljer sig ett smidigt litet startbatteri, och på sidan av motorn sitter en startknapp. En generator ser till att det alltid finns kraft att starta med.

Sverigepremiär på Båtmässan!

Sverigepremiär i Göteborg för Karnic by Selva

Genom ett samarbete mellan Selva S.p.A. i Italien och Karnic Powerboats på Cypern så har Selva Marine Nordic fått möjligheten att representera Karnic i Sverige under namnet Karnic by Selva.

Båtarna från Karnic byggs med tanke på design och kvalitet in i minsta detalj. Konstruktion och design går hand i hand. Utseende och funktion, tillsammans med ett noggrant materialval, på dessa båtar som sticker ut från mängden. De flesta modellerna är moduluppbyggda för att varje kund skall kunna tillgodose sina behov på bästa sätt.

På Båtmässan så finns chansen att se fem modeller.

Stort grattis till A.S. Marin

båtmässanPå återförsäljarträffen i samband med Båtmässan så fick Gunnar Wahlgren från A.S. Marin i Roslagen ta emot Selva Award 2016 för sin lysande försäljningsinsats under året. En glad Gunnar fick priset ur handen på Giovanni Franzini, som är ansvarig för marindivisionen inom SelvaS.p.A.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram